Over ons

Mijnoverstap.nl springt in op de vergelijkingsmarkt en stelt de consument centraal. Ons doel is dat u geld bespaart met minimale administratieve lasten.


Wij vinden het belangrijk dat u betrouwbaar kunt overstappen. Wij zijn hiervoor de samenwerking aangegaan met pricewise, omdat zij erg goed uit de test komen van ACM.

Waarom doen wij dit?

Voor ons geldt als doel dat u als consument, via ons geld kunt besparen door een eerlijke vergelijking en overstap. Verder willen wij de overstap zo makkelijk mogelijk voor u maken.


Uit onderzoek is naar voren gekomen dat op de energiemarkt niet veel consumenten graag overstappen, vanwege de tijd, moeite en de hoeveelheid administratie (37%).
Daarnaast is een grote  groep consumenten bang om over te stappen of denkt dat de huidige leverancier de gunstige prijs heeft (33%).

Onderzoek van het NMa toont aan dat de gemiddelde jaarbesparing van een overstap 292 euro is en zelfs kan oplopen tot 488 euro.


Wij willen graag de consument een alternatief bieden om geld te besparen. Wij hebben een keuze gemaakt uit verschillende overstaptools, waar u als consument het meest mee kan besparen.

Contact

Wilt u graag advies of mocht u problemen ervaren met de overstap of de overstaptool, dan kunt u contact opnemen. Wij hebben het volgend telefoonnummer: 088 66 99 085 (4 ct/min)  en zijn tussen 9.00 en 20.00 uur bereikbaar.

Mocht u vragen, op- of aanmerkingen hebben over de site, dan kunt u met onderstaand formulier contact met ons opnemen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht